2011-12-31

HEJ! Gissar att det inte blir manga som laser detta, ni har val viktigare saker for er pa nyarsafton. Har kommer iallafall en liten update:
Efter att familjen hade akt hade vi bara en dag pa oss att packa och tagga for roadtripen, det gick bra! Den 26e hamtade vi biljaveln pa Jucy och upptackte snart att CDspelaren inte fungerade, tur for oss borjade den funka precis innan vi akt tillbaka for att laga den. Eller vad sager jag, det var FET OTUR eftersom den slutade fungera lagom till Kangaroo Island nagra dagar senare... Vi satte hur som helst av vasterut, WOHOO - sjukt peppade. Vart forsta stopp blev vid en underbar strand, Johanna Beach, efter att ha kort langst Ocean Road. Att vakna i soluppgangen vid havet ar inte fy skam, nastan sa man vill bli campare pa riktigt! Kan ju tillagga att vi forutom CDspelarhistorian (och backspeglarna, och spisen, och...) ar valdigt nojda med bilen, man sover kungligt! Vi korde vidare langst GOR (Great Ocean Road alltsa) och sag apostlar, London bridge och massa asiater (saknar dig Joanna!). Har tog vi en liten detour till The Grampians, en nationalpark med berg som visade sig vara vard extra tid och bensin. Vi spenderade nasta natt pa en mindre underbar plats; strax utanfor Edenhope. En kristen liten by i outbacken, som for ovrigt bjuder pa fantastiska vyer och landskap. Vi hade, pa fullt allvar, forarsatet tomt infor en eventuell exorcismflykt. 
Nu bar det av mot vastkusten och vi har kort forbi en hel del mindblowing platser i detta exotiska land. Vi hittade tillexempel Lake Albert dar vi spenderade en natt och badade (!) for forsta (!) gangen sedan vi lamnat Melbourne. Dagen darpa tog vi tre farjor for att ta oss till Kangaroo Island aven om vi tvekade nar vi sag hur mycket det kostade att ta sig dit... 2000 svenska kronor. Inte sa ball. Men VART! Underbart landskap, kom dit i solnedgangen och sag direkt massa vilda kangurur, som vi inte fick en enda vettig bild pa. Nasta dag spenderade vi i olika nationalparker dar vi fick se salar, koalos, kangurus och odlor. Och klippor. FINT!!!
Nu ar vi saledes i Adelaide for att fira nyar, vi ar inte sa imponerade av staden men vi ska nog kunna ha kul anda. Far se om detta ar var sista uppdatering nagonsin, for pa mandag dyker vi med vithajar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Asch, de ater nog bara de tjocka som ar med pa turen. Hehe. Och buren ska ju vara saker. 

VI HORS KOMPISAR! Snart ar vi hemma igen.  

2011-12-20

HAJHAJ!!!!!!!!!
Nu är ÄNTLIGEN familjen här! Dagen har spenderats på Melbourne zoo vilket var kul men jag längtar ändå till vi får se lite vilda djur. Efter det gick mami och papi och roade sig medan vi passade Mackan och spelade exquizit. Och köpte skräpmat hehe. Ska säga upp mig från jobbet typ imorgon = ångest. Men det blir nog bra. För mig. Inte för chefen. Hehe. Eller kanske för honom också, vad vet jag om min funktion på Subban.
Hm vad mer. Familjen åker på Great ocean road imorgon och vi stannar nog hemma och gör något ball, på torsdag ska vi till stranden, fredag blir nog botanic garden och lördag, ja då är det ju jul. Och vet ni vad som händer på måndag..? Roadtrip!!!! Här kommer en lite mer utförlig beskrivning av denna:
26/12 AVFÄRD mot wilsons promotory, sedan GOR, Adelaide och slutligen port lincoln där vi dyker med hajar den 2/1. På vägen ska vi försöka ta en tur till kangaroo island.
3/1 Österut! Rakt mot Canberra kör vi och spenderar tid i följande städer: Canberra, Sydney, brisbane och förhoppningsvis whitsundays där vi vill snorkla. På vägen stannar vi såklart precis där vi vill; blue mountains, fraser island osv.
23?/1 lämnar vi campervanen i Brisbane
25?/1 flyger vi till christchurch
26/1 kör vi sydön i nio dagar och hoppar bungey jump i queenstown
3/2 kommer vi till Melbourne
6/2 åker vi hem!
Nu ska vi spela exquizit, över och ut. Extra kram till Anki och Rasmus

2011-?

Hej hopp! Fatt lite klagomal pa uppdateringen och kan egentligen bara ursakta med att vi inte har gratis internet pa hostlet och bor langre ifran biblioteket... Nu har vi iaf bokat vart kringresande! AR SA SJUKT PEPPADE!!! Den 26e dec bar det av mot Port Lincoln, Adelaide for att aka ner i en bur och gosa lite med vithajar (HELT sant, jag lovar, ska ta massa foton), sedan gor vi helt om och kor mot Canberra, Sydney, Brisbane oster/norrut. Har vi tur hinner vi till Whitsundays for lite snorklande. Allt detta gor vi i en fet campervan. Sedan dumpar vi vanen i Brisvane och flyger till NZ for delfinsim, bungey jump och mer bilande. Darefter Melbourne och him ti Skane. Det blir awesome, trots svidande planbocker! Sa nu vet ni det mest vasentliga, och bilder kommer vid battre tillfalle. Har bara 10 min kvar pa datorn :( Ikvall ska vi ut med Linn som ar i Melbourne och som jag traffade haromdagen, hoppas pa some good times och massa dans. OCH KNARK MAMMA! (Hehe ne.)

PUSS OCH KRAM PA ER! 

RSS 2.0