Inflyttade!

Ja! Igår flyttade vi faktiskt in i lägenheten och OJ vad fin den är! Ljus och fräsch och jättefint inredd... Saknas bara en stekpanna och ugn, det förstnämnda ska vi nog kunna skaffa och ugn får vi väl låna av grannarna.
Håller just nu på att packa upp alla kläder och prylar, känns som en enkel match jämfört med att plocka av och på trappräcke och baxa sängar fram och tillbaks vilket vi sysselsatte oss med igårkväll, det blev en sen kväll men ändå helt klart värt. Känns i axlarna idag dock, men det kan ha lite att göra med gymmandet igår som gick jättebra även om jag inte vet hur mycket jag och Martin kommer köra pass tillsammans... Par-träning kanske är mer för floridapensionärer?

Jag återkommer med bilder!
Kram

2011-08-03

Hej! Nu har jag alltså landat i Stockholm (i måndags rättare sagt) och än så länge har vi inte fått flytta in i lägenheten. Det är prat om att vi kanske kan ikväll, annars imorgon. Nåja.
I måndags var vi hemma hos Ludvig och partade loss. Det bjöds på kakor från Ludvigs jobb (bantningen kan inte alltid ha första prioritering...) och lite sismance från Fanny. En annan Martin fyllde år och jag skaffade två (!) nya bekantskaper - bra jobbat Sara! Eftersom att Martin skulle jobba på tisdagen gick han hem tidigare så jag stannade kvar och sov över, helt klart rätt beslut då vi hade jätteroligt även de sista timmarna. Till sist planerade jag och Fanny att rida ut en runda på söndag då ska jag få låna hennes dressyrhäst Bamse och jag tror inte att jag med ord kan beskriva hur kul det ska bli, saknar ridningen så otroligt mycket!
Igår hängde jag med Ludvig hela förmiddagen och tog sedan en promenad med Martins mamma i det fina vädret innan jag och Martin åkte till Friskis&Svettis för att kolla in deras gym, ska dit idag igen och fixa kort och träna lite - hej och hå! Martin verkar väldigt orolig över hur träningen ska gå till, men det är klart att man är om man har en superstark flickvän som sällskap...
Roligare än såhär blir det inte, ville mest att mamma skulle få läsa om vad som hänt de senaste dagarna ;) Har förresten också fått en jättefin bild av Louise från Rossans och Kristians premiärritt som ägare och ägd (?), alla är nöjda! Nu ska jag planera vad vi ska äta i veckan och föra över pengar till pappa, vuxenlivet känns redan trist...
Kram

RSS 2.0