2011-10-30

Cha cha bloggen!
Nu har vi gjort oss någorlunda hemmastadda i Melbourne och till och med skaffat bibliotekskort - därav internet (GRATIS)! Första natten spenderade vi i en jättefin/-fräsch/-kul/-ball/-lyxig lägenhet, dvs. alldeles för dyr för oss så dagen därpå flyttade vi in på ett hostel; "Flinders station något backpacker hostel" som ligger mitt i smeten på Elizabeth street = NAJS. Tyvärr är stället rätt äckligt men vi klagar inte, bara när vi lagar mat. Då är det mer äckligt. Vår rumskompis heter Emil och han är snel, dessutom ligger det en klubb mitt i huset (true story) till vilken vi är trogna besökare (två kvällar iaf). Vårt socialiserande gav igår resultat då vi skaffade oss australiensiska vänner, den ena heter James och den andra förstod vi inte. Men han kom från Nya Zeeland. De är typ 30 år och vi känner oss lite skeptiska till deras avsikter, men det blir nog bra - oroa dig inte mamma!
Annars då... Melbourne är en rätt hipp stad, känns ganska europeisk och fräsch. Många strippklubbar dock, till Martins stora lycka. (nee). De har många spårvagnar och på tisdag är det Melbourne Cup = stor galopptävling och det är tydligen ett stort happening, vi är inte bjudna. Vädret är rätt trist tyvärr men vi misströstar inte, alla säger att det blir varmare!
Vi letar lägenhet och jobb utan någon större entusiasm, mest är vi sugna på roadtrip längst östkusten och en liten tur på "The great ocean road" (HAHA skrev "ocean toad".......) så vi får se hur det blir med allt. Blir det så kommer vi ju hem tidigare och då blir ni glada!
Här kommer en bild:

Kommentarer
Postat av: Luisa

Hej, hoppas du uppdaterar ofta nu, vi är alla förväntansfulla vad ni hittar på. Markus har lov denna vecka, sms:a honom lite, han går på tennis. Tänker på dig

2011-10-31 @ 07:55:51
Postat av: Anonym

godmorgon:D

2011-10-31 @ 09:04:04
URL: http://lavitadilovisa.blogg.se/
Postat av: Annika

SARAAAA min ocean toad<3<3

2011-11-02 @ 10:37:04
URL: http://nobigfish.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0