2011-11-07

Herrow bitches!
I lördags hängde vi som ni vet på beachen, det var sjukt varmt i luften och jättekallt i vattnet, och spindlar i sanden.
Igår hände kanske det festligaste som hänt hittills på resan: klockan är 21.30. Jag och Martin har precis vaknat från en liten petit tupplur på cirkus 4h när vi hör att någon har väldiga problem med att öppna dörren. Hmm. Plötsligt verkar fummelpelle dock kunna stoppa in kortet i springan (heh) och dörren öppnas. Vem står där? En pruttfull sydkorean (Tjåå) och hans mer eller mindre förtvivlade vän;
"Ehh, he is very drunk!"
"Yes we can see that..."
Tjåå börjar den ack så långa färden upp för stegen till överslafen och med viss, eh, uppmuntran i form av gumpknuffar från sin vän kommer han upp och lägger sig fnissandes och fullt påklädd i sängen.
"I will regret this today... Tomorrow!"
"Yes probably, are you ok?"
"I was out searching for a job HEHEHE"
"..????"
Tjåå var alltså ute och letade jobb och lyckades på något sätt bli så packad att han knappt kunde gå innan klockan 22. På en söndag. HA! Extremt kul.
Övrigt: Martin ska på jobbintervju på torsdag eftersom att vår bästa Lucy fixat in honom eftersom hon är boss på Topshop/Topman. Awesome!
Övrigt2: Jag provjobbade idag. Det gick bra och framförallt känns det som att en anställning på Subban verkligen är karaktärsutvecklande, intellektuellt stimulerande, välbetalt och ett riktigt, riktigt roligt jobb. Not. Men vafan, det är en lön och jag klagar inte. Bara lite. Ska vara "trainee" några dagar/veckor nu innan jag får fast anställning - can't wait!
Det går inte att ladda upp bilder idag verkar det som. Lovar att göra det nästa gång vi är här!
Puss
(Jag vet att styckeindelningen är skitjobbig men det blir såhär när man publicerar, oklart varför)

Kommentarer
Postat av: Luisa

ja, allting låter så där kul men NI ÄR JÄTTEDUKTIGA. Tänker på dig hela tiden, pappa också

Och så är vi hos dig OM SEX VECKOR; fattar du det?

2011-11-07 @ 06:25:37
Postat av: Currinamnam

Graaaattis till jobben bitches, stolt över er! PUSS <3

2011-11-08 @ 00:10:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0